torstai 22. huhtikuuta 2010

YKSITYISKOHTIA

Tässä muutama hyvä esimerkki miten muutamalla värikkäällä yksityiskohdalla saadaan tilaan ilmettä. Välttämättä nitä ei tarvitse olla edes niin monta kuin ylimmässä kuvassa on.
Harmaan ja keltaisen väriliitto on hyvä: harmaa vaimentaa mukavasti keltaista.

Toisen kuvan televisiolle on keksitty hyvä paikka. Onneksi televisot ovat "kaunistuneet" - isoina ja möhkälemäisinä ne olivat rumia ja hankalia sijoittaa kauniisti tilaan.

Toisaalta televisioista voisi tehdä enemmän huonekalumaisempia, kuten televisiot olivat 50-luvulla. Isovanhemmillani oli todella kaunis televisio. Se oli kauniista puulajista valmistettu jalallinen kaappi ja kuvaruudun edessa oli ovet. Lapselle se oli mielenkiintoinen kapine ovineen. Onhan tietysti ollut jo kauan saatavilla tv-kaappeja, mutta tämä oli itsessään kaappi. Nykyään pitää saada vielä kaikenmaailman digiboxit sun muut sopimaan jonnekin.
Tekniikan ja sisustuksen yhteensaattaminen ei aina ole helppo tehtävä. Varsinkaan määrätyllä tyylillä sisustettaessa - televisio on kuin huutomerkki tyylihuonekaluilla sisustetussa tilassa.

Tv-tauluillekin voi valita nykyään erilaisia kehyksiä ja saada ne sopimaan muun sisustuksen kanssa. Tosin tyylikkäin vaihtoehto olisi saada upotettua se seinään tai johonkin pintaan.

Kuvat: House to Home
Teeman värit:Teeman värit:Teeman värit:

Ei kommentteja: