perjantai 16. huhtikuuta 2010

SINISTÄ

Minulle taisi jäädä sininen vaihde päälle - tässä muutama sininen sisustus lisää. Ylimmän kuva vaaleansininen ja lämmin oranssinpunainen on tehokas yhdistelmä. Kuvassa on vielä kaikki jotenkin hauskasti ja kuitenkin tasapainoisesti sommiteltuna kokonaisuutena. Pieni sininen maljakko on tilassa kuin piste i:n päällä.

Toisen kuvan vaaleansinisen ja vaaleanturkoosin yhdistelmä on kiinnostava. Toimii ihan hyvin. Sisustuksessa on erilaisia elementtejä yhdistelty reippaasti: valkoinen romanttinen penkki, musta jykevä ovi, moderni kyltti, akvarellimaalaus ja valkoinen nuoli. Kuulostaa lueteltuna aika oudolta kombinaatiolta. Kun kuvaa tutkii, huomaa miten asiat ovat kuitenkin linkitettyjä toisiinsa.

Kun sisustaa, kannattaa aina miettiä, että kaiken minkä tilaan tuo, pitää olla joku syy esim. väreillä pitää olla "kavereita", kuten myös erilaisilla puulajeilla. Siten saa rakennettua selkeästi hahmotettavan, silmälle miellyttävän visuaalisen kokonaisuuden.

Alimman kuvan otin mukaan sen takia, että pidän kauniista asetelmista ja se sopi väriteemaan. Tuo tuikkukippo kelpaisi minullekin!


Kuvat: Sunset


Teeman värit:Teeman värit:Teeman värit:

Ei kommentteja: