sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

KEVÄTILMETTÄ MAKUUHUONEESEEN

Nopean muodonmuutoksen saa makuuhuoneeseen kauniilla tekstiileillä. Nämä värikkään raikkaat vuodevaatteet löytyvät Sweet Home Londonilta.
Makuuhuoneeseen suositellaan yleensä rauhoittavaa sinistä ja rauhoittavan tunnelman luomista. Toisaalta olen sitä aina hieman ihmetellyt. Vietämme suurimman osan ajasta makuuhuoneessa nukkuen ja puolet vuodesta aamut ja illat ovat pimeitä. Talvi-iltoina on kai aika yhdentekevää minkäväriseen tilaan nukahtaa.
Makuuhuone voisi olla lämmin ja kutsuva paikka sen sijaan, että se on viileän rauhoittava, kliininen, hajuton ja mauoton nukkumispaikka.
Tilaa ei tietenkään kannata ahtaa täyteen kaikenlaista tavaraa. Helppo puhtaanapito ja ylimääräisten pölyä keräävien tavaroiden karsiminen tilasta riittää mielestäni rauhoittavan tunnelman luomiseen. Yleensäkin kannattaa miettiä kuinka ahkera siivoja on - liian krumeluurisia asioita ei kannata kotiinsa hankkia jos siivousinto ei vastaa todellisuutta.
Hyvä ja asianmukainen valaistus ja säilytysratkaisut, iloisia värejä ja yksityiskohtia sekä mukava tunnelma - eiköhän siinä ole resepti hyvään makuuhuoneen sisustukseen.Teeman värit:

Teeman värit:

Ei kommentteja: