torstai 29. huhtikuuta 2010

KUVIOITA SEINILLE

Tapetointi on muuttunut todella paljon viime aikoina. Samalla tapetilla tapetoinnista ollaan siirrytty tapetoimaan seinät monella erilaisella tapetilla. Ja niiden ei välttämättä tarvitse sopia millään tavoin keskenään. Välillä näkee todella villejä virityksiä! Eri asia sitten kuinka kauan sellaisia seiniä jaksaa katsella.
Löysin hollantilaiselta Dimagon sivuilta tämän tapetointi-idean. Vaikka tapetteja on käytetty näinkin monta erilaista, yhtenäinen väritys tilassa tekee kokonaisuudesta tasapainoisen.

Yksi täysin unohdettu tapetointikohde on katto. Sinne saisi mielenkiintoisia katseenvangitsijoita tapetoimalla. Joku jo myykin kattoon tarkoitettuja kuviotapetteja. Itse tapetoimme alakerran hallin katon 80-luvun puolivälissä vaaleansinisellä tapetilla. Oli todella hyvä ratkaisu - saatiin seinien tapetteihin täysin sopivan tapetti ja samalla siistin, tasaisen pinnan. On kestänyt kaikki nämä vuodet todella hyvän näköisenä. Muutenkin katot ovat usein täysin unohdettu, niiden suunnitteluun ei taideta kovinkaan syvällisesti yleensä paneutua.

Kuva: DimagoTeeman värit:


Ei kommentteja: