perjantai 16. huhtikuuta 2010

VÄRILIITTOJA

Trendivärit tulevat ja menevät ja on olemassa kasapäin suosituksia värien käytöstä ja erilaisista tavoista yhdistellä niitä.

Jokaisella on kuitenkin oma sisäinen värimaailmansa ja kannattaa valita kotiinsa vain sellaisia värejä mistä oikeasti pitää. Tosin liiallisen lempivärin käyttökään ei ole aina hyvä juttu: se saattaa tehdä kokonaisuudesta tylsän.

Mikään ei vanhene niin nopeasti kuin tämän kauden trendi! Jos nyt kuitenkin trendivärejä haluaa käyttää, kannatta suuremmissa hankinnoissa satsata neutraalimpaan väripalettiin ja yksityiskohdissa leikitellä sitten väreillä.

Kannattaa tutkailla ympäristöään ennakkoluulottomasti ja noukkia kauniita värejä mieleensä. Tai paremminkin kerätä vihkoon, kansioon tai minne nyt vain lehdistä, mainoksista, lahjapapereista, kangaspaloista tai miksei sinappipurkin etiketistäkin kauniita värejä muistiin tulevia tarpeita varten. Käsilaukussa pitää helposti mukanaan vaikkapa pientä vihkoa jos etsii jotain tiettyä sävyä.

Tässä muutama kaunis esimerkki aina niin onnistuneesta sininen/ruskea/valkoinen-yhdistelmästä. Minua miellytti eniten näistä vaihtoehdoista ehdottomasti pulleamahainen lipasto-sisustus.

Kuva: Elle DecorTeeman värit:
Kuvat alla: House BeautifulTeeman värit:

Teeman värit:

Teeman värit:

Ei kommentteja: