keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

KATSE SEINIIN

Seinäpinnat ovat olleet erityisen huomion kohteena sisustamisessa viime vuosina. Hyvä niin - miksi jättää hyödyntämättä tilaan niin suuresti vaikuttava pinta? Tapetteja on nykyään joka lähtöön helmikirjailluista led-valaistuihin ja tapetointi itsessään on tehty helpommaksi. Kunhan nyt joku vielä toisi markkinoille helposti vaihdettavat ja kiinnitettävät tarra tms. tapetit!

Koko seinää ei tarvitse tapetoida -muutamalla vuodallakin saa jo katseenvangitsijan tilaan.

Sisustustarroilla ja valokuvatapeteilla luo mielenkiintoisia ja hauskoja ratkaisuja kodin eri tiloihin. Omilla valokuvilla luo taatusti persoonallista ilmettä kotiinsa!

Kannattaa miettiä muitakin vaihtoehtoja seinäpintojen piristykseksi. Mahdollisuuksia on vaikka minkälaisia! Hauskin mitä itse olen nähnyt on seinälle selkeään muotoon kiinni liimatut pienet koriste-esineet. Ihan miten tai mitä vain ei kannata laittaa - samanlaiset asiat kannattaa aina koota yhteen.
Ripustuksissa kannattaa olla tarkkana. Ensinnäkin reiän lyöminen seinään on aina "dramaattinen" teko ja liian usein näkee taulujen tms. ripustetun aivan liian ylös seinälle. Siellä ne sitten leijailevat omissa sfääreissään.

Symmetria on tietenkin hyvä apu suunnittelussa. Tosin epäsymmetria luo mielenkiintoa erilaisiin asetelmiin.

Kuvioita ja värejä yhdistellään nykyään näinkin reippaasti! Tässä hauska tapetointi-idea ruotsalaisen Intraden-sivuilta.

Ei muuta kuin ideoimaan omille seinille mielenkiintoista ilmettä!

Teeman värit:


Ei kommentteja: