torstai 5. elokuuta 2010

Iloa työntekoon

Niinhän se on, että hyvillä työkaluilla työt sujuvat parhaiten ja huonoilla työvälineillä hermot ovat koetuksella! Kehittelin tätä ajatusta hieman eteenpäin ja tuumailin, että kauniilla työvälineillä ikävien töiden tekeminen taas sujuisi mahdollisesti paljon mukavammin (ainakin aluksi:)). Tätä lähdin pohtimaan kun näin nämä City Chic Country Mousen kauniit silityslaudansuojat ja muut tuotteet. Inhoan nimittäin silittämistä...

Asumme vanhahkossa talossa ja tänne ei ole edes suunniteltu siivouskomeroa, komerotkin ovat aika oudosti suunniteltuja. Silityslaudan säilyttäminen onkin sitten aina ollut iso ongelma, sille ei oikein ole järkevää paikkaa missään. Nyt se on piilotettuna kylpyhuoneessa kylpytakkien taakse. On kyllä sen verran rumakin vielä. Kauniilla kankaalla päällystettynä sen voisi jättää hyvin esille.

Sitten kun vielä koordinoisi pyykkipoikapussin, essun ja muut tilpehöörit kokonaisuuteen, sujuisi siivoaminen ja silittäminen, jos ei paremmissa, niin ainakin kauniimmassa hengessä!


Kuvat: City Chic Country Mouse
Ei kommentteja: